Új utakon

2008. január 15-én véget ért egy sorozat, amely 2006. december 16-án indult útjára és meghatározó része lett életemnek.

ellenfenyben

Ez alatt a tizenhárom hónap alatt, 59 olyan emberrel beszélgethettem „négyszemközt", akiktől rengeteget tanulhattam és hálás vagyok a sorsnak, hogy lehetőségem adódott egy őszinte, mély beszélgetést folytatni velük, amelyre különben legtöbbjükkel valószínűleg sohasem nyílt volna lehetőségem.

Ezek a hónapok a gyakorlatban is megtanítottak arra, amelyben addig is hittem, de igazi, „kézzelfogható" bizonyítékot csak ekkor kaphattam. Mégpedig azt, hogy mások tisztelete, a maximális felkészültség bizalmat sugároz, amelynek köszönhetően a bizalom kölcsönös lesz és már két egyenrangú ember tud egymással beszélgetni és az igazi, a legfontosabb mondanivalók ekkor születnek meg, kelnek életre.

elsoadas

Az elmúlt években többször, több helyen próbáltam újrakezdeni ezt a folyamatot, mert egyszer csak elkezdett hiányozni és egyre jobban tapasztalom, hogy az őszinte, nyílt beszéd mennyire kezd kiveszni életünkből, mindennapjainkból. Mennyire átveszi a szerepét a felületesség, a felkészületlenség, az igazi kíváncsiság hiánya a másik személy, a partner iránt. Éppen ezért a legfontosabb, hogy megismerhessük azokat az embereket, akik igazi értéket teremtenek, mert miután ők „csak" nap, nap után teszik dolgukat, végzik hivatásukat az érdeklődés középpontjából, de a peremétől is távolra kerültek. Nem ők nem kíváncsiak a világra, hanem rájuk nem kíváncsi a világ egyre felszínesebb része, hiszen a bulvár-, az álhírek, a sekélyes, eredmények és valós értékek nélküli személyek érdekesebbek, népszerűbbek.

Engem ez régen is zavart, de 5 év eltelte után még jobban és úgy döntöttem változtatok ezen.

Mert látom mennyire sok ember él ma álmok és célok nélkül, ami nélkül pedig nincs igazi élet, nincs közös felemelkedés. Az elmúlt hónapok hosszú elmélkedésre késztettek és folyamatosan oda jutottam, hogy kell, hogy legyen egy hely, ahol azok az emberek, akik elutasítják a cunamiként ránk ömlő üres bulvárdömpinget és valós üzenetekre, nem talmi lózungokra vágynak, össze tudnak jönni, hogy olyan közegben lehessenek, ahol az érték és a tudás, az „asztalra" letett eredmény határozza meg az embert.

Szeretnék adni és általuk még sokkal többet adni azoknak, akik erre vágynak, akiknek energiára, üzemanyagra van szüksége a hétköznapok mókuskereke után.

Meghökkentő történetek, valós sikerek, igazi mércével mért eredmények, amelyek megmutatják a mai világban is lehetsz sikeres, boldog és érdemes újra álmodnod és kitűznöd céljaidat, majd elindulni a hozzájuk vezető úton.

Mert megéri!

Ezért úgy döntöttem újraindítom az „Ellenfényben"-t, a sikeres interjúműsoromat, amely más formában, kicsit más névvel, de ugyanúgy, az értékek mentén kíván továbbhaladni!

Több helyen próbálkoztam, de elutasításra leltem, érdektelenségre, szervezők elutasító válaszára, akik szerint ma Magyarországon nincsen havonta 100 olyan néző, akit érdekelne egy értelmes, intelligens, valós emberi értékeket felmutatni képes személlyel folytatott beszélgetés és még áldozni is hajlandó erre. Szerintem pedig sokkal több is van. Be fogom bizonyítani, mert ha sosem próbáljuk ki, akkor sohasem fog kiderülni az, amiben tudom, hogy igazam van. Az ugyanis, hogy az emberek egy részének elege van a szappanoperákból, a tehetségkutatókból, az eredmények nélkül pénzelt sportolókból, miközben az érték elveszik, külföldre távozik, hitét veszti, vagy továbbra is illegalitásban végzi nap, mint nap azt a hivatását, hitvallását, amely nélkül ez az ország már rég nem lenne az a szép kis hon, amelynek legnagyobb értéke a szürkeállománya, azaz a szellemi tőkéje.

Várlak szeretettel a Próféta Galériában, hogy részese lehess annak a szellemi tápláléknak, amely nagyon hiányzik a mai világunkból!

Vár az „Ellenfényben az ÉRTÉK", tarts velem és a Világaim.com-mal!

ellenfenyben1

Iratkozz fel az értesítésekre, hogy elsők között kaphasd meg a legújabb híreket, információkat!