Business solutions

fotel negyzet 002Úgy tartja a mondás, hogy „Az üzletben nincsen barátság".

Szeretném hinni, hogy mégis van! Én így állok hozzá és eszerint végzem feladataimat, hiszen a jó légkör, a kitűnő munkakapcsolat, a tökéletes csapatmunka, egy karizmatikus vezető mind együtt és külön-külön is hozzájárulnak egy üzlet sikeréhez.

Mindig is érdekelt az üzlet világa, a legújabb technológiák, vezetéstechnikák, a kreativitás. Az, hogy minden pillanatban a topon kell lenni és az is, hogy mindez folyamatos tanulást, odafigyelést igényel. Éppen ezért folyamatosan képzem magam. Szeretem a kihívásokat, az alkotást, valamit fel- vagy újjáépíteni és kihasználni azt a képességemet, hogy több területet vagyok képes egyszerre átlátni és a kuszaságok között egy használható rendszert teremteni.

Ki ne vágyna a professzionálisan felépített háttérre, a nemzetközi színvonalon is megjelenni képes arculatra, kreatív ötletekre, az elégedett ügyfelekre és a jövőképpel rendelkező elégedett alkalmazottakra?

Ezek megvalósítása volt és lesz a célom a jövőben is. Feladataimra hivatásként tekintek és boldogan mondhatom, hogy életem során mindig úgy éreztem, hogy egy percet sem dolgoztam. Szeretem azt, amit csinálok és így sosem tekintettem rá munkaként, hiszen csak így lehet igazán jól és eredményesen dolgozni. Sosem az órámat nézem, hanem a feladatot és nem hagyom félbe amiatt, mert lejárt a munkaidőm. Amit magamtól várok el, azt várom el munkatársaimtól is. Egyúttal mindig tekintettel voltam arra, hogy nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk egyformán és mások a családi körülményeink, azonban, a céghez való lojalitás és feladatok elvégzése azok a területek, amelyekben nem lehet pardon. Mindegy a mikor. A lényeg, hogy a feladat határidőre készüljön el és természetesen hibátlanul.

Ki szeret olyan munkahelyre járni, ahova nyűg bemenni, ahol rossz a hangulat, ahol elefántcsonttoronyban ül a vezetés és folyamatosan elégedetlenek az ügyfelek? Valljuk be: senki. Az, hogy ez ne így legyen, kizárólag a tulajdonoson múlik. Övé a kockázat, az ő kezében van a döntés és a változtatásra való igény felismerése is.

Amennyiben úgy gondolja, hogy szüksége lenne az én vagy csapatom segítségére, nyugodtan keressen meg! A siker első lépése az, hogy merjük magunknak beismerni, hogy valamihez kevésbé értünk, esetleg hibáztunk és merünk segítséget kérni. A gyengeség beismerése nem hátrány, sőt ebből lehet előnyt kovácsolni és ebből születnek az igazi barátságok is. Amíg letagadja, vagy palástolja valaki a hibákat, kizárólag idő kérdése, mikor derül ki. Jobbára akkor, amikor már sokkal nagyobb a baj és ezáltal sokkal nehezebb a változtatás.

Legyen specialista, legyen lépéselőnyben és ne hagyja, hogy lelkesedésének tüze kialudjon. Hiszen ha táplálja, a melegéhez mások is „odaülnek" majd, szépen sorban. Ezt egyik kedvenc tanáromtól tanultam ezt és igyekszem mindig szem előtt is tartani.

Sosem adom fel és a világ egyik legjobb speciális alakulatánál tanultakat maximális hatékonysággal igyekszem alkalmazni tréningjeim során, hogy mindenki a saját életének, vállalkozásának specialistája, a céljait minden körülmény ellenére megvalósító „hőse" lehessen.

„Mert a jó dolgok azokkal történnek, akik minden nap keményen dolgoznak, és sosem adják fel."

dream1