Tanácsadás - stratégia - válságmenedzsment

 

happy-team

Az elmúlt 13 évben új vagy újjáépítendő vállalatok és vállalkozások felépítésével foglalkoztam.
Ezek a feladatok a szervezeti felépítéstől, annak hatékony működtetésén, a jogszabályi megfeleltetéseken és a megfelelő alkalmazottak megtalálásán át, a professzionális arculat megvalósításáig, továbbá az igényekhez legjobban megfelelő iroda megtalálásáig és kialakításáig terjedtek. Mindezeket a feladatokat költségvetési intézményben és a versenyszférában egyaránt végeztem.

Szerteágazó a feladatkör vagy több divízió található vállalata portfóliójában?

Nem probléma, hiszen minden mindennel összefügg. Egy sikeres vállalkozásban fontos megtalálni a hatékony vezetéshez és üzemeltetéshez szükséges legjobb megoldásokat, szakembereket és mindezt a legköltséghatékonyabb körülmények között.

bigger-market-for-business

Sajnálatos módon a legtöbb vállalat, vállalkozás még mindig a régi, megszokott szervezeti struktúrában épül fel. A mai gazdasági életben ez már legtöbbször lassú, nem hatékony, az alkalmazottak számára nem motiváló és kreativitásuk kibontakoztatását sem segíti.

Kreativitás4 2      Kreativitás8 2

Az általam használt szervezeti felépítés - költség és eredményesség szempontjából is - hatékonyabb. A középvezetők nem azzal töltik munkaidejük nagy részét, hogy a pozícióikat védjék, hanem mindenkinek lehetősége van a fejlődésre és a kreatív munkára. Ezek összességében a vállalat céljainak mielőbbi elérését segítik elő, ezáltal a valós felelősségi jogkörök is megfelelően működnek.

confrontation

Növelje hatékonyságát és közben csökkentse ráfordított energiáit, hogy azokat inkább a pihenésnek szentelhesse!

Kiterjedt ismeretekkel rendelkezem az MLM-es üzleti modellek felépítésében is (kimondottan a corporate oldal felől), amelyeket több különböző üzleti szegmensben tevékenykedő külföldi, illetve egy magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező cégnél szereztem. Amennyiben ezzel kapcsolatos segítségre, illetve tanácsra van szüksége, szintén állok rendelkezésére.
mlm software

 happy-business-team