Képzések -Tréningek -Prezentációk

 

celok-elerese

Győzzön gondolatai mezején, mielőtt harcba szállna a céljaiért vívott síkon! Mert amennyiben nem építi fel pszichéje hadseregét, a feladatok katonái nem fogják túlélni a csatát. Tudnia kell, miért száll harcba! Ismernie kell lelke titkos kódját, amely továbbítja az információt a gondolatai és a cselekedetei között!

Katonásnak tűnik ez a pár mondat?

Jól látja. Jelenleg a Navy Seals, a világ egyik legprofesszionálisabban képzett speciális alakulata tréneri képzésén veszek részt, amely a mentális és fizikai tréningre egyaránt komoly hangsúlyt helyez. A Test, a Lélek és a Gondolat egyensúlyára oktatja tagjait.

NavySEALs2

Tanulja meg, mitől erős egy elit katona, mitől nem adja fel soha, mitől veszi észre a kínálkozó lehetőségeket és miképpen tud élni is velük.
A speciális alakulatok tréningje az üzleti és a magánéletben is megtanít arra, hogy ne vegye le szemét a célról és mely feladatokra koncentráljon elsősorban. Megtanulhatja, miképpen teljesíthet folyamatos nyomás alatt és miképpen tudja elérni céljait a körülményektől függetlenül is.

Some people train to look better but others train because their life depends on excellent fittness

Ne féljen, nem teszem próbára fizikai határait, de tudnia kell, hogy milyen „farkast" etet!

Ugyanis a legfontosabb, a psziché, a test és a lélek összhangja. Ha mindhármat edzi, az életét teszi stabilabbá és könnyebbé. Ha felkészül, sebezhetetlen lesz az élet harcaiban és győztesként ünnepelhet a célban.

relax

Amennyiben már elege van a motivációs tréningekből és a „sikertrénerekből", ha szeretne végre tényleg olyan tudást kapni és olyan gondolatokkal gazdagodni, amelyek garantáltan elindítják vagy továbbsegítik útján; ha szüksége van a csapatösszhangra, az eredményes közös munkára, amely nem mellékesen jó légkörben zajlik, engedje meg, hogy segítsek! Ez a tréning más, mint a többi. Az eredményre koncentrál és meg is mutatja, miképpen érheti el, még akkor is, ha eddig nem is mert róla álmodni.

Ifyoucandreamit

Hívjon, írjon, vagy csak jöjjön el és adjon egy esélyt magának, hogy mindenki közül a legelhivatottabb „harcos" legyen az élet minden szférájában! Megtudja, hogy mik azok az apróságok, amelyek szükségesek - és bár tényleg apróságok, de pont ezek a homokszemek akasztják meg az olajozottan működő gépezeteket is!

Amit ajánlani tudok, az egy olyan hasznos tudás, amiért 100%-os pénz visszatérítési garanciát vállalok, amennyiben nem tudok Önnek egyetlen igazán értékes és használható tanácsot, gondolatot, tudást átadni!
Egy szavába kerül és visszatérítem a tanfolyam díját. Mert számomra kevesebb nem megengedhető, mint a hozzám forduló maximálisan elégedett ügyfél.
Merjen szólni, mert ez is a tréning része, hogy kiálljon az igazáért és merje megvédeni az álláspontját!

Nem tartom etikusnak a hamis lózungokat, célállításokat, a háromnaposra elhúzott tréningeket, amelyek tudásanyagai fél nap alatt is átadhatóak.

Segíteni szeretnék, a megfelelő időtartam alatt, megfizethető áron, garanciával!

papír

Bizalom mindenek felett! Elmondja, mit szeretne és számomra az az igazi siker, ha később ír, hogy sikerült elérni, amiért eljött hozzám.

Tréningjeim:

• Bizalom – Trust me baby
• Lézer fókusz – What is in the crosshairs
• Tanulj meg nemet mondani – No, Not, Never
• Csapatmunka – Special Operation Team
• Időmenedzsment – Running time
• Győzd le a pénzügyi válságod – Defeat your financial crisis
• Az egoizmus művészete – Big Ego
• Munkát szeretnék – Hire me
• Értékesíteni akarok – Sales Warrior
• Előadóképzés – Artist Wanted
• Egyéni felkészítések – I'm a Solist
• Fizikai és mentális tréningek – Fit for balance
• Outdoor és Indoor tréningek – Toughness Day
• Video CV – My movie
• Miért nem vagyok sikeres a hálózati értékesítésben – MLM, azaz Megint Lehetetlen Megcsinálnom

Egyénileg a csoportra, vállalatra specifikálva:

• Felmérés és a megrendelői elvárások alapján kizárólag a problémára fókuszálva, annak feltárása és megoldása érdekében.
• Kiértékelés és javaslattétel a további csoportdinamikai fejlődéshez.
• Utókövetés, tanácsadás.

teamwork
Egyéni képzések és felkészítések:


Lámpaláza van? Fél emberek elé kiállni? Fél megszólalni? Önbizalomhiányban szenved vagy bizonytalan magában? Jöjjön el és megmutatom az Önben szunnyadó lehetőségeket, hogy saját maga jöhessen rá, mire képes, és ezáltal, éljen is a tehetségével!

Egy nagyon fontos prezentációt kell tartania? Ezen múlik vállalata, vagy saját jövője? SEGÍTEK!
Teljes, kizárólag az adott előadásra fókuszáló egyéni felkészítés (előadói viselkedés, öltözködés, konfliktuskezelés, prezentációs technikák, prezentációs eszközök, hatékony kommunikáció, prezentáció elkészítése, prezentációra felkészítés).

Megtanítom, hogy legyen az a nap, a TÖKÉLETES Ön és cége számára.

Wonderful