Vilagaim.com Blog

Mert a gondolat számomra olyan, mint egy bonbon. Hol édes, mint a méz, hol bódítóan alkoholos, hol már látszik rajta, hogy nem mai, de aztán a tartalma szétárad benned és a figyelmed mégsem képes semmi másra koncentrálni, mint csak az ízére. Ilyenek a gondolat bonbonok is. Hol vidám, hol vicces, hol szomorú, néhol elkeserítő, de legtöbbször elgondolkodtató. Hiszen a célja pont ez, hogy elgondolkodj rajta kedves olvasó! Hiszen beszélgetni fontos, még ha a mai világban a kávéházak és a cukrászdák meghitten olvasgató és beszélgető látogatói már nem is ugyanazt a hangulatot árasztják magukból. De talán ha itt jársz és megpihensz kicsit, majd olvasol esetleg egy tea, vagy egy kávé mellett, újra úgy érezhetjük, mint réges régen. Hiszen kíváncsi vagyok a véleményedre, arra, hogy Te miképpen is vélekedsz ugyanarról a témáról és így ez a mai világnak a virtuális bambusz lapozón elhelyezett újságja, amit aztán ugyanúgy, mint annyi évvel ezelőtt Hacsek és Sajó, vagy Jenő és Lujza, mi is oly megmosolyogtatón beszélhetünk ki.

Nagykörút Extra - Hatoscsatorna 2014. január 1.

- - Business interjúk
  • Betűméret: Nagyobb Kisebb
  • Találatok: 1061
  • Felíratkozás frissítésekre
  • Nyomtat
1061
Nagykörút Extra - Hatoscsatorna 2014. január 1.

A Hatoscsatorna újabb meghívására az Új Esztendőt mi mással is kezdhettük volna, mint egy jó kis beszélgetéssel az újrakezdésről.

Az apropót pedig az El Camino zarándokút szolgáltatta, ugyanis beszélgetőpartnereimmel végigjártuk az utat, ráadásul Iglói Nagy Barbara és férje Iglói Nagy István egy albergue, azaz egy zarándokszállás tulajdonosai Bizkarette-ben, a Pireneusok spanyol oldalán.

Jó volt velük újra találkozni, hiszen István jött elém a pamplonai repülőtérre és vitt el hozzájuk. Náluk aludtam és kicsit a már másodk napja úton lévő zarándokok között (akik ugyanott szálltak meg aznap éjjel) asszimilálódtam. Jó volt átvenni a hangulatot és így még izgatottabban vártam a másnap reggelt, amikor István az autójával átvitt Franciaországba, Saint Jean Pied de Port-ba, ahonnan a zarándokútlevelem kiváltása után a Lepoeder hágón keresztül elindultam május elsején 9:40-kor a nagy gyalogútra.

&copyVilágaim.com
Last modified -
0
Címkézve Camino El Camino

Hozzászólások