Vilagaim.com Blog

Mert a gondolat számomra olyan, mint egy bonbon. Hol édes, mint a méz, hol bódítóan alkoholos, hol már látszik rajta, hogy nem mai, de aztán a tartalma szétárad benned és a figyelmed mégsem képes semmi másra koncentrálni, mint csak az ízére. Ilyenek a gondolat bonbonok is. Hol vidám, hol vicces, hol szomorú, néhol elkeserítő, de legtöbbször elgondolkodtató. Hiszen a célja pont ez, hogy elgondolkodj rajta kedves olvasó! Hiszen beszélgetni fontos, még ha a mai világban a kávéházak és a cukrászdák meghitten olvasgató és beszélgető látogatói már nem is ugyanazt a hangulatot árasztják magukból. De talán ha itt jársz és megpihensz kicsit, majd olvasol esetleg egy tea, vagy egy kávé mellett, újra úgy érezhetjük, mint réges régen. Hiszen kíváncsi vagyok a véleményedre, arra, hogy Te miképpen is vélekedsz ugyanarról a témáról és így ez a mai világnak a virtuális bambusz lapozón elhelyezett újságja, amit aztán ugyanúgy, mint annyi évvel ezelőtt Hacsek és Sajó, vagy Jenő és Lujza, mi is oly megmosolyogtatón beszélhetünk ki.

Már a nyomdában!

- - El Camino
  • Betűméret: Nagyobb Kisebb
  • Találatok: 1458
  • Felíratkozás frissítésekre
  • Nyomtat
1458
Már a nyomdában!

El sem hiszem, hogy eljutottam idáig és azt hiszem itt az ideje, hogy végre felébredjek az álmomból. :)

Pedig nem történt más, mint, hogy amit 2012 szeptemberének éjszakáján álmodtam, majd ezt az álmot valóra válta 2013 áprilisában útra keltem és így szép lassan lassan elérkezem ahhoz a pillanathoz, amikor az eredménye, kézzel foghatóvá is válik. Mert álmodni nem csak érdemes, hanem szükséges is és utána már csak rajtunk múlik, hogy valóra is váltjuk-e őket.

Nem volt könnyű út, de a "Camino Steve, egy álom nyomában..." című könyvem a tegnapi napon, végre a nyomdába került.
Debrecenben, a Kapitális Nyomdában készül 1000 példányban. Talán ez sem véletlen, hogy pont Debrecenben, ahová annyi emlék köt.

Különleges lesz és nem csak azért mert én így gondolom, hiszen mindegyik könyv, ami az útról szól különleges, vagyis inkább más, mert ahány zarándok, annyi történet.
A Camino Steve azonban rengeteg képet is tartalmaz és a több mint 400 oldalból, 42 oldalon kizárólag színes fotókat találsz és akkor pár különleges fekete-fehér képet még nem is említettem. Nem engedtem az elképzeléseimből és bár így hosszabb és kacskaringósabb utat jártam be, de mind tartalmában, mind minőségében olyan lett, mint amit elképzeltem.

Hamarosan pedig sor kerül a bemutatójára is és természetesen felkerül a Világaim.com webshopjába, hogy Te is örömmel forgathasd és bízom benne olyan gondolatokkal gazdagodhass, amelyek nekem is nagyon sokat segítettek a saját utamon.

Nem mondom meg a „tutit", nem adok egyértelmű útmutatást a nehéz pillanatokra és nem leszel milliomos általa. Egy azonban biztos: a lelked gazdagodik, találsz benne olyan gondolatokat, amelyek mélyen megérintenek és segítenek. Ha utat keresel, bízom benne nekedis tud segíteni a történetem. És egyszer talán majd pont a Te történeted segít másoknak ugyanígy...

Így fog kinézni, amikor elkészül:

unnamed

&copyVilágaim.com
Last modified -
0

Hozzászólások