Vilagaim.com Blog

Mert a gondolat számomra olyan, mint egy bonbon. Hol édes, mint a méz, hol bódítóan alkoholos, hol már látszik rajta, hogy nem mai, de aztán a tartalma szétárad benned és a figyelmed mégsem képes semmi másra koncentrálni, mint csak az ízére. Ilyenek a gondolat bonbonok is. Hol vidám, hol vicces, hol szomorú, néhol elkeserítő, de legtöbbször elgondolkodtató. Hiszen a célja pont ez, hogy elgondolkodj rajta kedves olvasó! Hiszen beszélgetni fontos, még ha a mai világban a kávéházak és a cukrászdák meghitten olvasgató és beszélgető látogatói már nem is ugyanazt a hangulatot árasztják magukból. De talán ha itt jársz és megpihensz kicsit, majd olvasol esetleg egy tea, vagy egy kávé mellett, újra úgy érezhetjük, mint réges régen. Hiszen kíváncsi vagyok a véleményedre, arra, hogy Te miképpen is vélekedsz ugyanarról a témáról és így ez a mai világnak a virtuális bambusz lapozón elhelyezett újságja, amit aztán ugyanúgy, mint annyi évvel ezelőtt Hacsek és Sajó, vagy Jenő és Lujza, mi is oly megmosolyogtatón beszélhetünk ki.

Friss Rádió - Debrecen 2013. 09. 19.

- - Business interjúk
  • Betűméret: Nagyobb Kisebb
  • Találatok: 949
  • Felíratkozás frissítésekre
  • Nyomtat
949
Friss Rádió - Debrecen 2013. 09. 19.

A debreceni Camino előadásomat követően R. Simor Kati készített velem interjút a Friss Rádió számára a zarándokutamról.

Sok mindenről beszélgettünk az El Camino kapcsán, értékekről, célokról, álmokról és lépésekről, amelyeket fontos megtennünk, hiszen az út azért van, hogy járjunk rajta és lehetőleg előrefelé, hogy az álmainkat valóra tudjuk váltani. Aki ismer pedig tudja, én mindig végigmegyek a kitűzött céljaimhoz vezető úton és kívánom, hogy neked is sikerüljön ugyanez, de ez természetesen rajtad is múlik!

A kicsit Ray Charles-os hangszínért elnézést kérek, de a hosszú nap, a több interjú és a 3 ésfél órás előadás, igencsak érződik már a felvételen.

Képeket is tettünk a felvétel mellé, hogy ne csak hallgathasd, hanem meg is érezhesd közben az Út hangulatát, láthasd a természet csodáit és a spanyol kultúra ősi emlékeit.

Kellemes kikapcsolódást kívánok!

&copyVilágaim.com
Last modified -
0
Címkézve Burgos Camino El Camino

Hozzászólások