Fellépések megrendelése

Dancin 2

A színpad az életem és számomra az az igazi elismerés, ha azt látom a világot jelentő deszkákról, hogy az öröm és vidámság átragad a nézőközönségre és egy fárasztó nap után képes vagyok elfeledtetni gondjaikat és a zene szárnyain sikerül egy kicsit szebb világba repíteni őket.

Amennyiben egész estés műsort szeretne a rendezvényére, vagy csak pár számot képzelt el hangulat fokozónak, kérem, írjon nyugodtan és kérésének megfelelően állítom össze a fellépés programját!

est8

Műfajok:
Operett, musical, swing és magyar nóta, no és természetesen az ezekhez elmaradhatatlanul kapcsolódó és a fellépéseimet mindig jellemző virtuóz tánc.
Rendelhető műfajonként és ízlésesen összeállítva is, illetve természetesen egy, vagy több részben.

VárkonyiSz

Zene:
Partnereimmel együtt, minden fellépésünkön élőben éneklünk és a zenei kíséret az igényeknek és a költségvetésnek megfelelően lehet nagyzenekar, kisebb együttes, 3 tagú kíséret (zongora, hegedű, dob), illetve ezek elmaradása esetén CD lemezről, kiváló minőségben nagyzenekari alapokkal kísért, úgynevezett félplayback előadás.

est4

Tánc:
Műsoraimban az ének mellett mindig fontos szerepet tölt be a tánc is, így igény szerint a produkciókat tánckarral kiegészítve is tudjuk kínálni Önnek. Sztepptánc esetében, feltétel a megfelelő színpadborítás (nem padlószőnyeg).

topshow

Fellépő művészek:
Partnereim a legkiválóbb, népszerű színművészek és magánénekesek közül kerülnek ki, akik a Madách Színház, Magyar Állami Operaház, Interoperett Kft., Operett Színház előadásainak elismert szereplői.

Interoperett05 m

„Víg, bölcs, de nőtlen...":
Ezek mellett megrendelhető a „Víg, bölcs, de nőtlen (mindez swingben)" önálló estem is, amely egész estés szórakozást jelent a kikapcsolódni vágyóknak, akik szeretik a swing korszak legjobb melódiáit és örömüket lelik a szteppritmusok varázslatában. 6 fős zenekar kíséretével.

051227

Színpadtechnika:
Technikai igényeinket előre egyeztetjük és igény szerint a színpadtechnika kiépítésében is szerepet tudunk vállalni, amely komplett színpad felépítését jelenti, a programhoz szükséges világítási és hangtechnikai parkkal együtt, illetve a mai kor látványvilágának megfelelő LED fal hátteret is tudunk biztosítani.

est2

Referencia:
Referenciáim között a 25 000 fős szabadtéri koncertek megrendezésétől, a Pepsi Cola 100 éves születésnapi VIP partiján és több ország színpadán keresztül, a meglepetés koncertekig bezárólag sok fellépés és műfaj megtalálható.
Művész kollégáimmal minden tehetségünkkel azon vagyunk, hogy a mai világban, amikor az élő zene és éneklés háttérbe szorul, a hozzá szervesen kapcsolódó tánc varázsával kiegészítve, elsőrangú színvonalon szórakoztassuk a publikumot.

tap

Mert adni, a művészeten keresztül is jó és az előadás végén felcsattanó taps számunkra a legnagyobb öröm és elismerés.