Érdekességek

Nézd meg ezt a 20 éves, munkanélküli fiút, akit 18 éves korában a szülei kidobtak otthonról, mert a saját neméhez vonzódott. Nézd meg és hallgasd meg, ahogy nem a zsűrinek, hanem a családjának bizonyítja be, hogy kit és mit veszítettek el... Sose ítélj elsőre!!!

Ezt nevezik sztepp táncnak és ŐT sztepptáncosnak!!! Sammy Davis Jr.

 És a legnyagyobbak együtt, egy színpadon. Jimmy Slyde, Sandman Williams, Arthur Duncan, Bunny Briggs, Howard Sims, Steve Condos és Harold Nicholas. Kihagyhatatlan!!!!

És a tanítvánnyal a fiatalabb szteppgeneráció másik tehetségével Gregory Hines-szal. Lehet bámulni!!! Mindez Sammy tiszteletére rendezett gálántörtént. Sajnos, ma már egyikőjük sincs közöttünk...

És egy igazi csemege. Sammy Davis Jr. 60. születésnapjára rendezett gála teljes egészében, többek között Michael Jackson-nel is a színpadon!!!

Remek cigánytáncokat és táncosokat láttam már életemben, de számomra ezek a srácok viszik a prímet a verbunkjukkal!

No és persze még 80 évesen is lehetnek álmaink és ha megkésve is jön a lehetőség, csak rajtunk múlik, hogy élünk e vele.

És a középdben!!! De a döntőben is ott volt!!!!!

71 éves nagyiként bevállalni ezt a számot  (figyeld a szöveget) bátor és szó szerint kemény! Viszont profi!

Susan Boyle első percei 2009-ben, amelynek folytatását, már az egész világ ismerheti. De a tehetségén kívül amiatt szeretem ezt a videót, mert megmutatja milyen előítéleteink vannak, de egy pici önbizalom és a tehetség képes bármit legyőzni, ha merünk élni a pillanat adta lehetőséggel! És Ő mert!

Az örök kedvencem Stavros Flatley és fia 2009-ben. Az ötlet zseniális, mint a megvalósítása is. Számomra örökké tartó elimerést vívtak ki.

Hihetetlen karrier lett az egy estére szóló duett ötletéből. 

.