Bizalmi Kör- Üzleti Reggelik

Bizalom mindenek felett!

2014. januárjától Budapesten, a Duna bal, azaz pesti oldalán is elindul a Bizalmi Kör üzleti reggelije, hogy a kapcsolatépítést és a minsőségi és megbízható üzleti partnerekre találás lehetőségét elősegítse.
Az új pesti találkozóval így országosan már 9 helyszínen Budapesten (2 helyszín Budán és Pesten), Veszprémben, Kaposváron, Győrben, Szekszárdon, Kecskeméten, Szegeden és Miskolcon is lehetőség van csatlakozni a Bizalmi Kör tagjainak sorába.

Bizalmi kör1


DSC 1023A 2013-as évben óriásit fejlődött a közösség által nyújtott és elérhetőő lehetőpségek köre. Online háttér, előadások, neves előadókkal és érdekes témákkal, minden alkalommal, országos rendezvények, képzések, adatbázis használata,kedvezmények, sb., stb.

Jöjjön el és ismerje meg a Bizalmi Kör üzleti reggelijének résztvevőit és építse a bizalomra alapozvaüzletét, vállalkozását!

Minden második hét csütörtökén reggel 08:00-10:00-ig.

Nincsen éves tagdíj, a résztvevők csak az Üzleti Reggelire váltják meg a belépőjegyeiket. Kötetlen és jó hangulatú reggelin bővíthati értékes üzleti kapcsolatait és ismer het meg más vállalkozókat, különböző területekről, miközben hasznos ismeretekkel is gyarapodhat és akkor az ízletes és laktató reggelit még nem is említettem.

DSC05632 Copy

Tartson velem és a Bizalmi Kör tagjaival, hogy olyan személyekkelbővíthesse kapcsolati körét, akik egymást segítve, referenciákkal szolgálva támogatják egymás üzletének épülését, sikereit!

Csutka István
Bizalomépítő